Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Veren badmintonshuttles

Wil je echt serieus gaan badmintonnen? Dan ben je het beste af met veren shuttles. Met veren badmintonshuttles kun je namelijk preciezere slagen produceren. Bij badmintonwedstrijden op een hoger niveau en bij professionele badmintonpartijen worden daarom altijd echte veren shuttles gebruikt.

Veren badmintonshuttles van ganzen- of eendenveer

Ganzenveren of eendenveren

Een veren badmintonshuttle is gemaakt van ganzenveren of eendenveren. Ganzenveren shuttles hebben een betere vlucht. Badmintonshuttles van eendenveren gaan wat langer mee.

Hoge kwaliteit veren shuttles

Veren badminton shuttles zijn kwalitatief vrijwel altijd beter dan shuttles van nylon. Toch zit er ook tussen de veren shuttles onderling verschil. Uit één ganzen- of eendenveer worden namelijk meerdere shuttleveren gestanst. Voor de betere shuttles gebruikt men alleen het gedeelte van de ganzen- of eendenveer dat zich het best leent voor omvorming tot een shuttleveer. Voor shuttles van hogere kwaliteit zijn dus meer veren nodig en daarom zijn deze shuttles duurder. Voor de shuttles van Yonex geldt: hoe hoger het getal op de koker badmintonshuttles, hoe hoger de kwaliteit.

Badminton-expert.nl
Logo