Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Badmintonshuttles

EΓ©n van de belangrijkste benodigdheden bij badminton zijn Badminton shuttles. Tijdens een trainingspartijtje of een badmintonwedstrijd sla je al gauw honderden keren tegen de badminton shuttle aan. Badmintonshuttles krijgen dus heel wat te verduren. Ga je badmintonshuttles kopen dan is het dus belangrijk een shuttle te kiezen met een lange levensduur.

Verschillende soorten badminton shuttles

In ons aanbod vind je allerlei soorten shuttles: een standaard witte badmintonshuttle, een opvallende gele badmintonshuttle, een professionele shuttle van ganzenveer en een stevige nylon shuttle die lang mee gaat.

Een nylon of een veren badmintonshuttle?

Een badmintonshuttle is meestal van nylon of van veren gemaakt. Nylon badmintonshuttles hebben als voordeel dat ze lang mee gaan. Doordat nylon shuttles niet uit afzonderlijke veren bestaan maar min of meer uit één stuk, blijft een nylon shuttle langer heel. Voor recreatief gebruik of voor het maken van vele trainingsuren, zijn nylon badminton shuttles – zoals de Yonex Mavis 300 – dan ook zeer geschikt. Veren badmintonshuttles hebben als voordeel dat je er preciezere slagen mee kunt afleveren. Serieuzere badmintonspelers geven daarom de voorkeur aan veren badmintonshuttles. De meeste veren shuttles zijn gemaakt van ganzenveren of eendenveren.

Badminton-expert.nl
Logo