Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Badminton grips

Een badmintongrip zorgt ervoor dat het racket prettig in de hand ligt en niet zomaar uit je handen vliegt. Een badminton grip is eigenlijk niets anders dan een lint dat je om de handgreep van het racket heen doet. Veel griplinten hebben gaatjes, om zweet te absorberen.

Badminton grip kopen: hoogste kwaliteit op Bol.com

Overgrips

Naast een griplint voor de standaard racket grip bestaat er nog een griplint voor overgrip. Een overgrip kun je over je normale grip heen doen. Zo maak je de handgreep dikker en kun je zorgen voor een ander profiel. Veel badmintonners geven er echter ook de voorkeur aan om enkel een overgrip te gebruiken. Op deze manier is er namelijk sprake van

Ruim aanbod badmintongrips

Ons assortiment badmintongrips bevat uiteenlopende griplinten en overgriplinten. Niet alleen de kleur verschilt, maar ook het soort profiel en de dikte van het lint. De wensen en eisen van een badmintonspeler ten opzichte van zijn of haar grip verschillen van speler tot speler. Heb je bijvoorbeeld last van zweethanden? Dan biedt een zweetabsorberende grip, zoals het Victor Fishbone griplint, uitkomst. Wil je koste wat kost voorkomen dat je racket door zweet uit je handen vliegt? Dan is een overgrip van handdoekstof, zoals het Victor Frotteegrip overgriplint, misschien een optie.

Badminton-expert.nl
Logo