Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Yonex badmintonrackets

Het grootste badmintonmerk is toch wel het Japanse Yonex. Rond 1962 werden de eerste houten badmintonrackets geproduceerd. Het No. 2000 Yonex-racket betekende een compleet nieuwe periode in de badmintonsport. Het duurde dan ook niet lang voordat Yonex marktleider werd op het gebied van badminton in Japan. Jaren en vele gloednieuwe technologieën later is Yonex het go-to merk voor badmintonrackets, -kleding en -tassen. Hier vindt u al onze Yonex-badmintonartikelen.

Yonex badminton kopen op Bol.com

Ruim assortiment Yonex badmintonrackets

Voor een ruim aanbod Yonex badminton rackets ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier diverse badmintonrackets van dit Japanse merk, variërend van rackets voor beginners tot een badminton racket voor de wedstrijdtop. Ben je een beginner, fanatieke recreatieve speler of professionele badmintonner? Voor elk type speler heeft Yonex wel een geschikt badmintonracket.

De Yonex Voltric 7

Een van de bekendste modellen Yonex rackets is de Yonex Voltric 7. Dit badmintonracket is het ideale middenmodel voor serieuze badmintonspelers die een degelijk racket zoeken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het frame en de shaft van de Yonex Voltric 7 zijn gemaakt van grafiet. Dit is een materiaal dat licht en stevig tegelijk is. Met een Yonex badmintonracket haal je kwaliteit de sporthal in. Yonex is bij diverse belangrijke mondiale badmintontoernooien de officiële sponsor.

Badminton-expert.nl
Logo