Badminton racket kopen? Vergelijk alle badmintonrackets

Badmintonrackets van hoge kwaliteit

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Laatste badmintonracket reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Yonex Carbonex Lite badmintonracket

3 sep. 2021
“Nu twee keer meegespeeld en bevalt prima Goede harde verre slag haalbaar en gevoeligheid ietwat aan de lage kant Grip is voor mijn hand stevig en goed passend Prijs kwaliteit verhouding helemaal oké ”
Yonex Carbonex Lite badmintonracket

Yonex Carbonex 7000-N badmintonracket

8 okt. 2020
“Dit racket is gekocht voor een beginnende speler. Het ligt heel goed in de hand en de shuttles worden gecontroleerd ontvangen en teruggespeeld. Ik speel enkel recreatief, maar met dit racket kan ik toch een goede rally spelen. ”
Yonex Carbonex 7000-N badmintonracket

Yonex Duora 88 badmintonracket

4 mrt. 2020
“Ik bezit nog een Yonex Blacken waar ik zeer regelmatig nog mee speelde tot mijn grote tevredenheid. Toch zocht ik een vooral lichter racket om meer flexibel, zowel aanvallend als verdedigend te kunnen spelen. Na lang twijfelen, afwegen en reviews lezen koos ik uiteindelijk voor de Duora 88. Wel... ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Met dit racket sla ik een ongelofelijk sterke backhand zonder al te veel moeite , zonder dat ik na een avondje badminton met een pijnlijke arm het veld verliet. Ik gebruik het racket nu een week of twee naar volle tevredenheid met de gewone fabrieksbespanning en zelfs met die bespanning gaat er een volledig andere badmintonwereld voor me open. Een clear vanuit fore- of backhand gaat vlot , smashen is nu een "echte" smash, en het shuttlegevoel is subliem. Uiteraard is dit racket een stuk lichter dan mijn oude vorige racket en ben je nét iets sneller, nét iets meer gecontroleerd. Hoe graag ik ook met mijn Yonex Blacken speel, dit racket blijft vanaf nu in de hoes.... ik heb een waardige opvolger gevonden. Een fantastische aanrader !”
Yonex Duora 88 badmintonracket